Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini isabetli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler oda önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en mutabık hediye politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kat skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Şirketimiz talebi kabul yazar el işi koyabilir veya icapçesini açıklayarak talebi alfabelı usulle reddedebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi vaziyet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece hayır ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha artışını getirmektedir.

Hiç kuruntu nanay ki yangın felaketi, sene içinde sevimli yitirilmesine sebep olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısaltarak bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile varlık yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında birey ve emtia kaybı artış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Tasar çizim olarak başkalık göstermekle omuz omuza şerik özellikleri, dayanıklı ve güvenilir bünyeda olmalarıdır. ölçün iç baplara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Report this wiki page